5 ting der kan ødelægge ethvert forhold

Parforhold er ikke bare lykke og tosomhed - de er også hårdt arbejde og konflikter. Særligt disse fem punkter kan slide hårdt på dig og din partners relation.

Uforenelige seksuelle lyster.
Det handler ikke nødvendigvis om sexgynger, masker eller swingerklubber. Måske har den ene part lyst til at tage et stykke sexlegetøj med i dobbeltsengen, mens den anden tænder fuldstændig af på det. Uanset, kan det være en vanskelig udfordring, hvis man har vidt forskellige tilgange og ikke er villig til at gå på kompromis.

Vidt forskellig sexdrift.
Har du og din partner de samme forventninger til, hvor ofte I skal have sex? Hvis jeres behov er vidt forskellige, kan det være en stor udfordring. Den part, som ikke får dækket sit behov, risikerer at føle sig afvist, mens den anden kan føle sig utilstrækkelig.

Jalousi.
Lider jeres forhold under manglende gensidig tillid? Så kan relationer til tidligere partnere, sene byture og andre ting, der kan vække de svære følelser, være ganske dræbende for jeres forhold.

Kommunikationsproblemer.
Formår I begge at være åbne og ærlige over for hinanden? Hvis ikke, kan det være en sand dealbreaker for jeres parforhold.

Manglende engagement.
Du skal ville dit forhold, og du skal prioritere det - ellers kommer det ikke til at fungere i længden. Tid og nærvær er altafgørende investeringer for ethvert velfungerende forhold.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip