5 ting, du troede om din skede, som er løgn

Informationerne og fejlinformationerne om de kvindelige kønsdele er åbenbart mangfoldige. Så mangfoldige, at blandt andre Daily Dot og Bustle har lavet lister over de største skede-myter, der hersker blandt os.

LÆS OGSÅ: 11 ting du ikke vidste om skeden

Her er nogle af dem:

1. ”Overdreven sex gør skeden slap"
Sex-fysiolog Michael Castleman forklarer i Psychology Today, at skeden altså er utroligt elastisk og designet til at udvide sig og trække sig sammen henholdsvis under og efter sex.
- Samleje udvider ikke skeden permanent. Processen, hvor skeden løsner sig under ophidselse og snører sig sammen bagefter, sker uanset hvor ofte, kvinden har sex, siger Michael Castleman.

2. ”Din skede lugter”
Nej, med mindre du har en infektion “dernede”, så lugter din skede altså ikke.
Kvinders skeder har hver sin unikke smag og duft. De er et resultat af mange forskellige ting - eksempelvis din kost, dit pH-niveau, hormonforandringer og det sted, du befinder dig i din cyklus.

3. ”Alle kan få en skede-orgasme”
Den vaginale orgasme er nok den største myte af dem alle, når det kommer til skeden. Men en undersøgelse viser altså, at kun én ud af tre kvinder er i stand til at få den slags indre orgasme. Derimod kan langt de fleste få en klitoris-orgasme.

4. ”P-piller gør dig ufrugtbar”
Stik imod hvad myten lægger op til, har pillerne altså ikke nogen negativ effekt på frugtbarheden. Tværtimod kan p-piller godt være med til at fremme kvindens fertilitet, lyder det fra en ekspert, som Bustle har talt med.

5. ”Mænd foretrækker den glatbarberet”
Det er en velkendt myte, at mænd vil have kønsdele glat som en barnenumse.
Men den store busk har fået en renæssance, hvilket blandt andet viser sig ved disse mannequin-dukker, som har fået påklistret en velgroet måtte, og populære filmstjerner som Cameron Diaz er i øvrigt også blevet set med en god portion hår mellem benene.
En undersøgelse viser faktisk, at 51 procent af kvinderne slet ikke barberer sig for neden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip