51-årig bulgarer er anholdt for voldtægt i København

Politiet har anholdt en 51-årig bulgarer, som menes at have voldtaget en 45-årig amerikansk turist mandag og forsøgt at voldtage en 39-årig kvinde natten til torsdag. Det skriver Ekstra Bladet.

Den hjemløse bulgarer overfaldt ifølge politiet den 39-årige kvinde, som skreg om hjælp, på Islands Brygge. Det alarmerede et par vidner, som holdt den 51-årige mand tilbage, indtil politiet kom.

Manden er sigtet for voldtægt og forsøg på voldtægt. Politiet har endnu ikke afhørt den 51-årige. Han skal, ifølge avisen, i grundlovsforhør senere torsdag, hvor han får mulighed for at forklare sig.

- Vi er lettede over, at han er anholdt. Overfaldene var meget voldsomme, siger politikommissær Steen Willy Jensen til Ekstra Bladet.

Politikommissæren roser vidnerne for at have grebet ind og hjulpet den 39-årige kvinde. Vidnerne holdt bulgareren tilbage, og klokken 2.18 blev politiet alarmeret.

- Man kan frygte, at han ville have begået nye voldtægter, hvis han ikke var blevet anholdt, siger Steen Willy Jensen til avisen.

Bulgareren har boet i sin bil, imens han tilsyneladende har holdt til omkring Islands Brygge. Ifølge politiet har manden muligvis flakket rundt i Europa. Derfor sender politiet nu hans dna-profil rundt via Interpol og vil samtidig undersøge, om han har lavet andre ugerninger.

Den amerikanske kvinde blev voldtaget mandag ved midnat. Ifølge politiet blev kvinden slæbt ned i en kælderskakt ved Islands Brygge, hvor bulgareren på brutal vis voldtog hende.

Natten til torsdag sprang angiveligt den samme mand frem fra et buskads og forsøgte at voldtage den 39-årige kvinde, der gik over Bryggebroen fra Kalvebod Brygge til Islands Brygge. Kvinden råbte om hjælp, og det hørte flere vidner, som kom hende til undsætning.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip