55-årige Barbara søger mystisk marathon-kyssemand

Barbara Tatge fra Tennessee løb sit allerførste Boston Marathon i år og havde derfor aldrig hørt om den lokale skik i Wellesley - en by på ruten - der forskriver, at byens kvinder skal kysses af de løbende mandfolk.

55-årige Barbara Tatges datter syntes dog, hendes mor skulle vende lidt op og ned på det hele og opfordrede hende derfor til selv at kysse en tilskuer, når hun løb gennem byen.

Og det gjorde hun så.

Læs også: Mand strikker fire meter halstørklæde - mens han løb marathon

- Før jeg overhovedet havde overvejet, hvad jeg havde gang i, var mine fødder på vej mod denne høje flotte mand, siger Barbara Tatge til Today.

- Han var en fin fyr. Der var ingen diskussion om, hvorvidt det skulle være et kys på læberne eller kinden. Det endte bare med at blive et kys på læberne.

En ven, der stod sammen med den flotte fremmede, tog et billede med Barbara Tatges telefon, men det blev ikke godt, så de kyssede to ekstra gange for at være sikre.

Under det ultrakorte, men intense, møde, nåede hun hverken at få hans navn eller nummer.

Det på trods af, at han nåede at råbe: ‘Ring til mig!’ efter hende, da deres læber slap og hun løb tilbage på ruten.

Læs også: Hund flygter fra ejer, løber halv marathon, bliver hædret - og kastreret

- Han kan måske være blevet fanget af øjeblikket, men jeg havde lyst til at slå mig selv for ikke at få hans nummer. Jeg tænkte, hvad nu hvis det er en af disse tilfældigheder, og at jeg ikke greb en gylden mulighed? Jeg ved intet om ham, bortset fra at han har et fantastisk smil, siger hun.

Datteren har nu besluttet at finde frem til den mystiske kyssemand som en fødselsdagsgave til sin mor. Indtil videre uden held.

- Jeg ved ikke, om han virkelig er single, eller om han er gift. Jeg kunne håbe, at han kone så har god humor, for jeg var uden tvivl den angribende part, siger Barbara Tatge, der selv har været fraskilt de seneste syv år.

Kysset gav desuden Barbara Tatge et magisk boost: hun færdiggjorde anden halvdel af løbet i samme tid, som hun klarede den første - to timer og syv minutter.

 

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip