6 ting du bør gemme og give til dine børn en dag

04/04/2016 17:16

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

Hver gang du giver dit hjem den store tur med kost og spand, forsøger du formentlig også at rydde op i alle dine ejendele, der bliver ved med at formere sig.

Skal bedstemors porcelæn blive ved med at stå i skabet, selvom du aldrig bruger det, for tænk nu, hvis dine børn gerne vil have det en dag.

Læs også: Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

Men måske kommer den dag aldrig. Det kan være svært at vide, hvad hvilke ting, man skal give til genbrug og lossepladsen, og hvad man omhyggeligt skal gemme år efter år.

Her følger en liste over de ting, som dine børn med stor sandsynlighed gerne vil overtage efter dig, ifølge Huffington Post.

1. Et udprintet bryllupsbillede. Der er noget særligt over at have et “rigtigt” billede i sine hænder. Gamle billeder viser deres alder og giver dem charme, hvilket er meningen.

2. Dit første pas. Så kan dine børn se, hvilken eventyrer du var som ung og mindes dine rejserhistorier. Derudover er det sjovt med billeder, data og stempler fra tidernes morgen.

3. Noget, som tilhørte den ældeste levende slægtning, de kender/kendte. Det kan sagtens bare være en lille ting fra den gamle tante, dine børn kendte, mens de var små. Men sørg for at det er noget personligt.

Læs ogsåSe hvad din yndlingsblomst fortæller om dig

4. En kvittering med dato på. En gammel kvittering fra fx et indkøb hos købmanden vil få dine børn til at grine - for alting var garanteret rørende billigt, og mængderne var formentlig noget anderledes end i dag.

5. Et billede af første gang du holdt dine børn. Der er noget særligt over første gang, en mor holder sit barn, så selvom du har en million babybilleder, er dette noget særligt.

6. Et smykke med affektionsværdi. Måske fik du et smykke, da du blev konfirmeret eller til din 20-års fødselsdag. Værdien i disse smykker ligger i følelserne og ikke i pengene, det er værd.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: