6 trælse ting, der sker, når du slikker hende

Det er en sejlivet myte, at mænd finder mere nydelse i oralsex end kvinder. Lige så dejligt et godt blowjob er for en mand, lige så skønt er det for kvinden at blive slikket.

Dagens.dk skrev i sidste uge om 5 klamme ting, der sker, når du giver ham et blowjob. Derfor finder vi det kun passende nu at nævne, hvilke irriterende og uhumske udfordringer mænd kan rende ind i, når de går ned på deres dame - for ret skal være ret; der er par stykker.

Her er seks oplevelser under oralsex, som kan gøre oplevelsen en smule mindre nydelsesfuld.

1. Hun lugter og smager dårligt
Du glæder dig til at komme i gang med legen. Du har trukket trusserne af hende, og hun vrider sig af forventning. Du er lige så opstemt som hende. Men da næsetippen kommer tættere på målet, hæver du straks det ene øjenbryn - forvirret over lugten, der møder dig. Det er for sent at stoppe nu - så vil hun opdage, at noget er galt. Så du dykker ned i kanoen og erfarer til din store fortrydelse, at hun smager, som hun lugter. Du skynder dig at gøre arbejdet færdigt for fredens skyld.

2. Hun bevæger sig ikke
Noget af det værste, der kan ske under oralsex på en lækker kvinde, kan tage livsglæden fra enhver fyr. Hun rører sig ikke. Overhovedet. Hun ligger helt stille og tager imod uden at bevæge hofterne, benene, hænderne - eller munden. Hvis hun så bare gav et lille støn fra sig eller trak vejret tungere, så du vidste, at du var på rette kurs. Men ak. Du er overladt til at tænke, at hun sikkert ikke nyder det, for hvad skal du ellers tro?

3. Kønshår i munden
Det der fænomen med at være helt glatbarberet er ved at være passé. På den positive side betyder det, at det er slut med røde knopper og kradsende stubbe mellem hendes ben. På den anden side betyder det, at mænd oftere får hår i munden. Og sådan er det - men det er ikke altid lige rart, når et løst hår glider ned og irriterer drøblen. 

4. Hun er tør
Du har været i gang dernede i 10 minutter, og hun er stadig knastør mellem benene. Du gør dit bedste og gør brug af alle de tricks, du kender, men der sker bare ikke noget. 

5. Er hun kommet?
Du aner ikke, om hun nyder det eller ej, for hun fortæller dig ikke, at hun er vild med det, du gør, og hun giver heller ikke nogen signaler om, hvad hun vil have dig til. Arbejdet er overladt til dig, og du famler i blinde og håber på det bedste, mens du tænker på, at du ville ønske, at hun var lidt bedre til at kommunikere med dig.

6. Det tager for lang tid
Man mister tidsfornemmelsen, når man er på arbejde mellem benene på en lækker kvinde. Men kun hvis hun giver udtryk for, at hun virkelig nyder det, der foregår dernede. Hvis hun ikke er verbal eller fortæller dig med sin krop, at hun er vild med situationen, så føles sekunderne meget lange. I begyndelsen er du nede med det, men efterhånden som minutterne går, begynder du at kede dig. Evigheds-oralsex er ikke sjovt for nogen, og din tunge bliver træt. 

Bonuspunkt: Kære kvinde. Hvis du er typen, der sprøjter, når du kommer, så giv lige din mand et heads up. Det er det rigtige at gøre. Og det samme gælder i øvrigt for mænd, inden de ejakulerer. Sig til. Altid. Ingen gider at have skidtet lige i øjet.

Nu hvor alle udfordringerne er nævnt, så er det vigtigt at understrege, at der stadig er flere gode grunde til at dyrke oralsex så ofte som muligt end dårlige.

Se bare her: Forskning: Derfor skal du have oralsex.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip