65-årig taxichauffør er død efter overfald

En 65-årig taxichauffør er død, efter at han natten til fredag blev gennembanket af to mænd på Herbergvej i Brønshøj i København, oplyser efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Tommy Keil i Københavns Politi.

Politiet har anholdt tre mænd, der bliver fremstillet i grundlovsforhør senere lørdag. Politiet vil kræve lukkede døre.

Politiet modtog anmeldelsen om overfaldet fredag klokken 00.23.

Kort forinden var der blevet bestilt en taxi til Herbergsvej i Brønshøj. Da taxichaufføren nåede frem til adressen mellem Næsbyholmvej og Danhostel stod de formodede kunder og ventede med en mindre cykel.

Chaufføren steg ud af bilen og begyndte at finde cykelstativet frem, da han blev overfaldet og gennembanket med et ukendt redskab. Derefter tog gerningsmændene hans personlige ejendele fra vognen og flygtede ad en sti ind til Degnemosen, der ligger bag højhusene på Bellahøj.

Den hårdt sårede chauffør blev i hast bragt til Rigshospitalet, men kvæstelserne var så alvorlige, at han natten til lørdag afgik ved døden.

Men allerede fredag aften anholdt politiet tre mænd på 17, 19 og 26 år for overfaldet. Det er de tre, der bliver fremstillet for en dommer senere lørdag.

Politiet vil dog fortsat gerne høre fra folk, som måtte have bemærket noget i området natten til fredag.

Især vil man gerne i kontakt med nogle unge, der blev set ved Danhostel på Herbergsvej. Nogle af de unge kørte fra stedet i en mørk personbil, som muligvis var en Mercedes eller en Audi.

To af de unge blev tilbage og forsøgte at komme ind på Danhostel, men da der var lukket gik de kort efter fra stedet.

Natten til lørdag blev endnu en taxichauffør overfaldet i København. Overfaldet skete i Kompagnistræde, hvor chaufføren blev stukket med en kniv flere steder på kroppen og er blevet udsat for både slag og spark, oplyser politiet.

Chaufføren bliver behandlet på hospitalet, men er tilsyneladende uden for livsfare.

To mænd på henholdsvis 26 og 27 år er anholdt og bliver også fremstillet i grundlovsforhør senere lørdag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip