8-årig forsøgte at smugle sin skildpadde i underbukserne

Den 8-årige Congcong Tai fra Kina forsøgte med rent hjerte, at smugle sin skildpadde med hjem i flyet. Sommeren over havde drengen boet hos sin bedstemor, hvor han var blevet så gode venner med den lille skildpadde, at han ikke nænnede at efterlade den, skriver Metro.

Desværre for den dristige dreng og hans skildpadde, så begyndte skildpadden at bevæge sig, da makkerparret stod midt i sikkerhedskontrollen i den internationale lufthavn, Guangzhou Baiyun, i Guangdong-provinsen i det sydøstlige Kina.

Læs også: Politiet fanger flygtende skildpadde efter biljagt

- Bedstemoderen havde bedt ham efterlade skildpadden hos hende, men han lyttede ikke og prøvede i stedet at smugle skildpadden med ombord på flyet, siger Hu Hsieh, der er talsmand for tolderne.

- Da tolderne opdagede, han prøvede at gemme noget, prøvede han at skjule det. Da bedstemoderen spurgte, hvad han forsøgte at gemme, forsøgte han at skjule det endnu mere, siger Hu Hsieh videre.

Heldigvis for den uheldige smugler og hans skildpadde, så forbarmede tolderne sig, og skildpadden fik lov til at rejse med hjem i lastrummet. 

 

Dagens Gossip