8 ærlige bekendelser: Her er mit pinligste sex-øjeblik

Sex er dejligt, men det er også en intim stund, hvor du i mere end én forstand blotter dig.

Derfor kan sex også nemt blive akavet, og endda også direkte pinligt.

Bustle har bedt deres læsere om at dele de mest pinlige sex-episoder, de nogensinde har oplevet.

Se nogle af dem her:

1. Jeg brækkede fyrens næse
En kvinde fortæller, at hun kom til at brække næsen på fyren, da de var i gang med at komme i stilling til en 69’er. Hun forsvarer sig dog med, at næsen havde været brækket mange gange før, og derfor nødvendigvis må have været skrøbelig.

2. Jeg pruttede ham i ansigtet
Én fortæller, at da hun vågnede morgenen efter et knald, kunne fyren berette om, at hun var faldet i søvn lige som han var dykket ned for at give hende oralsex. Og ikke nok med det; hun havde pruttet ham lige i hovedet.
Pigen vidste, at det ikke var gas, for hun har før oplevet at falde i søvn midt under samleje. Men det med prutten var noget nyt.

3. Dårligt vejr til sex
Hun havde fået hevet vejrmanden fra den lokale tv-station hjem til et knald, og bad ham om at sige noget frækt til hende.
“Du kan forvente kraftig nedbør i den sydlige hemisfære”, svarede han. Og det var ikke en gang for sjov.

4. Han bed et stykke af min brystvorte
Denne læser måtte en tur på hospitalet på grund af en bizar sexskade, hvor fyren var kommet til at bide et stykke af hendes ene brystvorte af.
Det var ikke sjovt at skulle forklare lægerne præcis, hvad der var sket.

5. Måtte vente på, at dilleren blev slap
En pige havde længe snakket med sin kæreste om, at det kunne være spændende at prøve analsex.
Efter en bytur, hvor de begge var blevet godt visne, gjorde de alvor af snakken. Hun tænkte nemlig, at det nok var bedst at være lidt ‘bedøvet’.
Men lige så snart, kæresten var trængt ind i hende, faldt han i søvn oven på hende.
Hun kunne ikke komme fri, før hans lem igen blev slapt, så hun lå under hans dødsvægt og græd på grund af ydmygelsen i et godt stykke tid.

6. Lort og bræk i samme sexscene
Denne historie kommer fra en mandlig læser, som engang datede en pige, der elskede analsex.
En gang, da han trak sig ud, var hans diller fyldt med lort, og det gav ham opkastfornemmelser. Han nåede at kaste lidt op på pigens ryg for han kom ud på badeværelset.

7. Det største blodbad
En fyr vågnede op i en tom seng indsmurt i blod. Om natten havde han knaldet sin ekskæreste, men hun var smuttet tidligt for at nå et fly.
Han gætter på, at hun må have fået - temmelig voldsom - menstruation umiddelbart efter, de havde sex.
Fyren var nødt til at gå ud med det blodige tøj og lagener for at finde en vaskemaskine og gøre det rent. Det har helt sikkert lignet, at han havde begået et mord.

8. Revet penis + mor
En kvindelig læser var midt i sexakten med en fyr fra sin skole, da han pludselig stak i et smertende skrig. Han havde fået ridset sin forhud, og det ville ikke stoppe med at bløde.
Som om det ikke var slemt nok, dukkede hans mor op, da de var kommet på hospitalet med den pinlige og blodige skade. Hun arbejdede der nemlig. Og mens han blev syet sammen forneden, måtte hun sidde i venteværelset sammen med moren.
 

 

Dagens Gossip