8 tegn på at du har fundet den rigtige kvinde

Du er forelsket til op over begge ører, men den forelskelse kan skygge for ting, der kan give problemer i parforholdet på lang sigt. 

elitedaily.com skriver bloggeren Paul Hudson om, hvilke ting der tyder på, at en mand har valgt den rette kvinde.

Du stoler på hende
Tillid er essentielt i et forhold. 

- Hvis du har fundet en kvinde, som du stoler fuldstændigt på og endnu vigtigere en kvinde,  som du ikke kan forestille dig bryde den tillid, så har du måske fundet den eneste ene, skriver han.

Hun er en positiv kræft i dit liv
Nogle mennesker støtter dig og giver konstruktiv kritik. Andre kritiserer bare. Hører din kæreste til den sidste type, bør du kraftigt overveje at gå fra hende.

Læs også: Hånd i hånd til det sidste: Ægtepar dør med fire timers mellemrum

Hun tror på dig
De fleste af os lever, til vi bliver 80, og det kan være svært hver dag at skulle mønstre gåpåmod og handlekraft. Men en god kæreste og hustru motiverer dig til at tro på dig selv.

- En af de største gaver, en kvinde kan give en mand, er en grund til at være et bedre menneske, skriver Paul Hudson.

Dit liv er bedre med hende
Selv når du ser bort fra følelserne, skal din udkårne gerne tilføre dit liv værdi.

- Dine følelser kan lede dig til at tro, at du har brug for en kvinde, som du i virkeligheden ville klare dig bedre uden. Du skal tage et skridt tilbage og beslutte, om dit liv er bedre eller værre med hende som en del af det.

Læs også: Har par virkelig sex på fødestuen? Ja, de har!

Hun kommer ikke med dårlige undskyldninger
Kan du regne med hende? Er hun der, når du har brug for hende? Er hun interesseret i dig, når du har det godt, men også når du har det skidt?

- Nogle kvinder er mere interesserede i, hvad du kan gøre for dem end i, hvad du betyder for dem, skriver Paul Hudson

I har fantastisk sex
Spiller jeres seksuelle kemi ikke, har I et rigtig langt og hårdt ægteskab foran jer.

- Nogle mennesker siger, at de ikke går så meget op i sex... Jeg tror, at det er fordi, at de aldrig har haft fantastisk sex, skriver Paul Hudson.

I ønsker det samme af livet
Hvad hendes drømme? Hendes mål?

- Alt for ofte indser vi ikke, at selvom vi teoretisk set passer sammen som individer, passer vores ideelle livsformer ikke sammen. Det er svært at tilbringe dit liv med en person, når I bliver nødt til at leve på forskellige måder.

I elsker hinanden
Inden du siger, at selvfølgelig gør I det, så tænk over, at hvad det vil sige ikke bare at elske, men at elske dybt. Du skal ikke bare elske hende, men hvad hun betyder for dig. Du skal elske hende for den, hun er, og hvad hun gør for dig.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip