8 underlige ting par gør, når de har været sammen længe

Skrevet af Laura Nygaard

19/04/2015

Mest læste i dag

Inspireret af en liste fra Cosmopolitan, giver vi dig her 8 tegn på, at I har været sammen i evigheder:

1. I dufter til hinandens undertøj. Og der er intet seksuelt ved det - det er udelukkende for at finde ud af, om det skal vaskes. Og I synes ikke engang, det er ulækkert.

2. I prøver hinandens tøj. Du har stensikkert haft en af hans hættetrøjer på. Men han har højst sandsynligt også prøvet din BH. Enten i fuldskab, fordi det så sjovt ud - men måske også for at finde ud af, hvordan det føles at have bryster.

Læs også: Fem bizarre ting, som mænd finder attraktive ved kvinder

3. I bader sammen - uden at have sex. Det er hurtigere, billigere og mere effektivt. Og I har selvfølgelig prøvet at have sex derinde, men I fandt også ud af, at det da er tåbeligt, når I har sådan en blød seng i soveværelset.

4. I bruger badeværelset på samme tid. Det er lidt i samme boldgade som punkt 3, men væsentligt mere usexet. Du har intet imod at børste tænder, selvom han har siddet henne på toilettet i en rum tid efterhånden.

5. I SMS’er, selvom I er i samme rum. Det er bedre med en SMS, hvis han ikke kan høre din desperate skrigen efter ne ny rulle papir ude på toilettet. Men I kan også finde på at bede den anden om at hente pizza over SMS, selvom I sidder ved siden af hinanden i sofaen.

Læs også: Mærkelige ting kvinder gør, når de er alene

6. I giver hinanden absurde kælenavne. Og der er ingen grund til at give eksempler her, for du tænkte på dem med det samme, da du læste første sætning. Og du skammede dig lidt. Men du smiler også ved tanken.

7. I kommunikerer med lyde. For andre kunne det virke som om, I telepaterer, men I virkeligheden har I bare været sammen så længe, at han godt ved, hvad det betyder, når du siger: ‘Mm’. Og han kan godt fornemme, at den ikke er god nu!

8. I prutter og bøvser. Der gik lang tid, inden den første kom til at slippe en vind ved et uheld. Det var et skamfuldt øjeblik for synderen, men utroligt lettende for den anden. For nu var der åbnet op for, at det er helt ok at komme ud med det. Og det er faktisk meget rart for jer begge.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: