9 mærkelige tanker kvinder begynder at have i 20'erne

Hvis du ikke er i 20'erne, husker du sikkert dem sikkert selv som tiden, hvor du gik fra at være naiv, ubekymret og letlevende til at være... Det helt samme, men med behov for at virke væsentlig mere tjekket, end du egentlig var.

thoughtcatalog.com lister bloggeren Kate Bailey en række mærkelige tanker, som piger i 20'erne tænker. Vi har samlet de sjoveste her:

1." Er det normalt at hade alle mennesker? Er det bare mig, eller blev alle mennesker pludselig helt ulidelige?"

Læs også: 9 personer afslører den grimmeste hemmelighed, de skjuler for kæresten

2. "Jeg ved ikke, hvorfor nogen har besluttet, at der ikke skal være oversigt over næringsindhold på vinflasker: Men uanset hvad synes jeg, at det er en fin beslutning."

3. "Jeg aner ikke det fjerneste om renter og pensionopsparing, men jeg tjener for meget til at spørge min far om hjælp. Jeg lader stå til lidt endnu, og så må jeg google det hele."

4. "Jeg har 150 kroner tilbage på kontoen til resten af måneden. Selvfølgelig har jeg råd til en shoppetur med veninden!"

5. "YES! Jeg fik min menstruation. Gud være lovet."

6. "Jeg takker nej til denne bryllupsinvitation, for jeg vil hellere bruge pengene på nyt tøj og sushi end på mennesker, jeg knap kender."

Læs også: 14 ting, vi skal holde op med at sige om os selv

7. "Er det kun mig, der bekymrer mig om at skulle dele toilet, når jeg flytter sammen med kæresten? Jo jo, vi er vel voksne, men jeg bliver angst ved tanken om, at han skal vide, hvornår jeg skider."

8. "Min eks bliver gift før mig. Livskrise!"

9. "Men jeg vil alligevel se alle billederne på Facebook. Man bliver aldrig for gammel til at stalke på nettet."

 

Dagens Gossip