AaB-back om comeback fra start: Det havde jeg drømt om

For første gang i over et år figurerede Jakob Ahlmann i AaB’s startopstilling i søndagens hjemmekamp mod Brøndby. Efter en langvarig skade viste den tidligere landsholdsspiller meget lovende takter i sejren på 4-1.

- Det her comeback fra start og slå Brøndby i sådan en kulisse, det var noget af det, jeg har gået og drømt om, mens jeg var skadet og havde de hårde dage, siger Jakob Ahlmann.

AaB’s første mål kom efter et fremragende indlæg af den tilbagevendte back, og specielt samarbejdet med Nicolaj Thomsen fungerede optimalt.

- Thomsen og jeg har spillet rigtig mange kampe sammen, og vi har et rigtig godt samarbejde. Jeg fandt mig hurtigt til rette derinde, og det så ikke ud til, at vi havde glemt at spille sammen, siger Jakob Ahlmann.

På bænken var der også store roser til Jakob Ahlmann fra cheftræner Lars Søndergaard, der har kæmpet med at finde den rigtige løsning på venstre back.

- Vi har kæmpet med, at vi har haft en højrebenet venstre back, men Jakob går ind og leverer en fantastisk indsats, når man tænker på, at han har været væk i over et år.

- For ham er det næsten en ny begyndelse, og den måde han gør det på, det er vanvittigt rutineret. Han lægger fremragende op til et mål, siger Lars Søndergaard.

Efter kampen snakkede Lars Søndergaard om, at han så glimt af det spil, der gjorde AaB til danske mestre, men det niveau mener Jakob Ahlmann selv, er længere ude i fremtiden.

- Jeg skal ikke lade mig forblænde af en god kamp. Jeg skal forsøge et bygge på, for det er ikke en enkelt superligakamp, der gør, at jeg er tilbage på mit topniveau, siger Jakob Ahlmann.

/ritzau/

 

Dagens Gossip