AaB-chef: Champions League er en gave

AaB skal onsdag forsøge at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet, når holdet tørner sammen med cypriotiske Apoel FC i den afgørende play off-runde.

- Jeg glæder mig helt vildt til den kamp. Det bliver fantastisk at høre Champions League-hymnen på Aalborg Stadion, og det er noget vi alle sammen skal nyde. Det er en gave til AaB og Aalborg, siger AaB’s sportschef Allan Gaarde.

Apoel har tidligere gjort det godt i Champions League, hvor cyprioterne i 2012 nåede til kvartfinalen, og derfor vil AaB ikke påtage sig favoritværdigheden.

- Vi er ikke favoritter mod Apoel. De har mere international rutine end os, og deres tidligere resultater vidner om stor kvalitet. Men det er klart, at vi lægger os ikke ned, og jeg tror på, vi kan gøre det godt, siger Allan Gaarde.

AaB’s cheftræner Kent Nielsen har allerede set forskellige videoklip af onsdagens modstander og vil i de kommende dage arbejde på at forberede spillertruppen til kampen.

- Vi må indrømme, at vi ikke kender vores modstander særlig godt, men vi har haft Allan Kuhn nede og se nærmere på dem.

- Jeg tror, at vi har en god chance, men vi skal gå ud og toppræstere, hvis vi skal videre. Vi kender ikke meget til Apoel, men vi har respekt for dem.

AaB er hårdt ramt af skader for tiden, hvor senest Lukas Spalvis og Jakob Ahlmann er ude med alvorlige knæskader. Skaderne frustrer AaB’s sportschef, som overvejer at hente en ny spiller til bagkæden.

- Vi havde næsten ikke en skade i hele sidste sæson, men nu bliver vi forfulgt af uheld.

- Vi er sårbare på venstre back, efter at Jakob Ahlmann er blevet alvorligt skadet, og vi arbejder på at tilknytte en ny mand på den position.

- Unge Jakob Blåbjerg har gjort det fantastisk godt på backen, og det er ikke på grund af ham, vi leder efter en ekstra, men vi har mange kampe i efteråret, siger træneren.

/ritzau/