AaB efter 1-1: Vores afslutninger mangler kvalitet

Fodbold er et enkelt spil – man vinder, hvis man scorer flere mål end sin modstander. Det må AaB sande, efter at de trods overtal i målchancer kun fik 1-1 i hjemmekampen mod Hobro IK.

- Der mangler dygtighed og kvalitet, når vi har vores afslutningsmuligheder. Men jeg er tilfreds med den energi, disciplin og hårdhed mod et fysisk stærkt Hobro-hold.

- De forsvarer sig godt, men vi er dominerende og producerer det antal chancer, man kunne håbe på inden kampen. Dem er vi så bare ikke gode nok til at varetage i dag, siger AaB-træner Kent Nielsen.

De regerende danske mestre har i denne sæson netop haft store vanskeligheder med at få puttet læderet i nettet, og har kun scoret 10 gange. Noget Kent Nielsen er opmærksom på:

- Vi er bevidste om, at dér, hvor skoen trykker for os, og har gjort det i et stykke tid, det er evnen til at omsætte chancer til mål, siger AaB’s cheftræner.

En spiller, der havde evnen til at score mod Hobro, var unge Andreas Bruhn, der bankede bolden i nettet til 1-1 kort efter pausen. Han mener, at de manglende scoringer tærer på holdets selvtillid.

- Det var dejligt selv at få scoret, men det ærgrer mig mere, at vi ikke fik lavet flere mål, for vi har chancerne til det.

- Når man ikke rigtig har tur i den, så tøver man måske lidt i de afgørende situationer. I dag er vi ikke skarpe nok, men det arbejder vi benhårdt på at ændre, også mentalt, siger fløjspilleren.

De 10 mål lagt sammen med de 10 indkasserede, betyder at AaB er placeret som nummer syv i Superligaen efter 11 kampe, hvilket sidste sæsons guldvindere ikke kan være tilfredse med.

/ritzau/

 

Dagens Gossip