AaB-helt: Skuffende hvis vi ikke går videre nu

Med 1-0-sejren over Steaua Bukarest har AaB spillet sig i en fremragende position i Europa League inden sidste spillerunde om to uger.

Nordjyderne har afgørelsen i egne fødder, og nu vil det være en markant skuffelse, hvis AaB ikke er med i bowlen, når der trækkes lod til knockout-fasen, mener holdets matchvinder mod Steaua, Thomas Enevoldsen.

- Selvfølgelig ville det være en skuffelse, hvis vi ikke går videre nu. Vi har bragt os selv i en situation, hvor vi skal gå videre, og det tror og håber jeg også, vi kan. Vi står med ni point efter fem kampe i denne gruppe, og det er rigtig stærkt, siger han.

Enevoldsen stod for afgørelsen mod de stærke rumænere, da han iskoldt tæmmede bolden med brystet og udplacerede Steauas målmand.

- Jeg nåede ikke at tænke så meget. Jeg fik en fantastisk god aflevering fra Kasper Risgård og tog den med, og så var det bare om at sparke den ind, forklarer Thomas Enevoldsen, der egentlig skulle have været skiftet ud lige før scoringen.

Nu blev han i stedet klappet fra banen som målscorer umiddelbart efter og kunne se sine holdkammerater komme under hårdt pres i slutfasen.

- Det var meget nervepirrende, og de kom frem til lidt for mange chancer - også taget i betragtning, at vi stod så mange folk nede bagi. Men de brændte dem heldigvis, siger Thomas Enevoldsen.

AaB møder Rio Ave på udebane i den sidste kamp. Med en sejr er nordjyderne sikre på at avancere.

/ritzau/

 

Dagens Gossip