AaB henter Enevoldsen hjem til Superligaen

De danske fodboldmestre, AaB, henter Thomas Enevoldsen hjem fra belgisk fodbold. Det skriver AaB i en pressemeddelelse. Kun teknikaliteter mangler.

AaB er i tætte forhandlinger med KV Mechelen om handlen, og derfor træner Thomas Enevoldsen allerede i denne uge i Aalborg.

- Det har været et stort ønske for både os og Thomas at få en aftale på plads, og i første omgang bliver der givetvis tale om en lejeaftale for den kommende sæson. Den kan vi så eventuelt følge op på, siger AaB's sportschef, Allan Gaarde, i en pressemeddelelse.

- Ud over at Thomas har sit hjerte i AaB, så får vi en teknisk dygtig og gennembrudsfarlig spiller, som samtidig indeholder ærgerrighed og stor vindermentalitet.

- Thomas er i øjeblikket ved at komme sig efter en fodskade, så vi forventer ikke, han er på banen det første stykke tid, hvor han i stedet vil genoptræne individuelt under vejledning af vores sundhedssektor, siger Allan Gaarde.

26-årige Thomas Enevoldsen har allerede bestået det obligatoriske lægetjek, og han ser frem til at vende hjem til Aalborg.

- Siden jeg var lilleput, har AaB været en del af mit liv, og det har altid været den klub, jeg ville tilbage til, hvis jeg skulle til Danmark og spille fodbold igen.

- Jeg glæder mig som en lille dreng. AaB er min klub, og forhåbentlig kan jeg bidrage med både erfaring og kvalitet, så vi kan fastholde en position i toppen af dansk fodbold, siger Thomas Enevoldsen.

Han blev i 2009 solgt fra AaB til FC Groningen i Holland, og han har i mellemtiden spillet mere end 100 ligakampe i Holland og Belgien.

Thomas Enevoldsen har desuden spillet 11 A-landskampe og 26 ungdomslandskampe for Danmark.

/ritzau/

 

Dagens Gossip