AaB-lejr om FCK-kamp: Afgørende for topstriden

AaB er så godt som videre til finalen i DBU Pokalen, efter at det torsdag aften blev til en 3-1-sejr over AC Horsens i det første semifinaleopgør.

Nordjyderne indstiller derfor sigtekornet på Superligaen, hvor FC København gæster Aalborg i et ægte topopgør søndag aften.

En kamp, der muligvis kan få afgørende betydning for, hvor mesterskabet skal placeres efter 33. spillerunde.

Nordjyderne glæder sig i hvert fald til opgøret og håber på at kunne hægte københavnerne af i topstriden.

- Der er stadig mange kampe tilbage, også efter kampen mod FCK, men der er ingen tvivl om, at ligesom kampen mod FC Midtjylland var det, bliver kampen mod FCK en meget afgørende kamp i toppen, fortæller Rasmus Würtz, der tror på sejr.

- Det er selvfølgelig en kamp, som vi alle sammen ser frem til. Med et fyldt stadion på hjemmebane bliver der helt sikkert knald på.

- Og vi har da gode muligheder for at få et godt resultat. Vi plejer at have et godt tag på FCK på hjemmebane, siger han.

Uanset søndagens resultat vil nordjydernes cheftræner Kent Nielsen ikke påtage sig favoritrollen til at tage guldet - ikke endnu i hvert fald. Der er flere afgørende kampe i vente, som han ser det.

- De næste par ugers kampe, hvor vi møder FC København, FC Midtjylland og Brøndby kommer til at definere, om vi kommer til at spille med om den absolutte top eller de sekundære placeringer.

- De næste 14 dages kampe bliver afgørende, siger han.

Kent Nielsen glæder sig til opgøret mod FC København og håber på, at hjemmepublikummet møder talstærkt op, så kulissen og rammerne hjælper de bolsjestribede til sejr. For FC København bliver en svær opgave.

- FC København har den bedste trup i Danmark, og vi ved, at de kan spille rigtig godt, hvis de får lov til det.

- Men vi har så meget tro på egne evner, specielt på hjemmebane. Så jeg er sikker på, at vi nok skal bide fra os, siger han.

Kampen fløjtes op på søndag klokken 19 i Aalborg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip