AaB-profil: Vi banker Apoel på udebane

AaB skuffede onsdag, da holdet spillede 1-1 på hjemmebane mod cypriotiske Apoel FC. Nordjyderne står nu overfor en svær kamp på udebane i næste uge, men AaB-spillerne er fyldt med selvtillid inden returopgøret.

- Jeg er sikker på, at vi banker Apoel på udebane. Vi skal videre til gruppespillet, og vi har en tendens til at spille godt i de store kampe, så jeg er sikker på, at vi vinder på Cypern, siger Nicolaj Thomsen.

Superligaen holder pause i weekenden, så de danske hold i Europa kan forberede sig optimalt. Det glæder Thomsen, som roser planlægningen.

- Det er godt for os, at vi nu har en uges pause indtil på tirsdag. Det betyder, at vi får perfekte forberedelser op til kampen, og at vi kan stille med helt friske ben, siger Thomsen.

AaB's forsvar havde godt styr på Apoel-angriberne igennem det meste af kampen, og derfor er det heller ikke bange for returopgøret på Cypern.

- Jeg er på ingen måde skræmt af det her hold. Vi havde godt styr på dem, og vi havde alt spillet. Jeg er meget optimistisk inden kampen på udebane, og jeg tror, vi går videre, siger Rasmus Thelander.

AaB stod i en lignende situation i sidste runde, hvor holdet var tvunget til at hente et resultat på udebane mod Dinamo Zagreb. AaB vandt som bekendt 2-0, og det giver tro på, at AaB kan gøre det igen.

- Hvis vi kan slå Zagreb på udebane, så kan vi også slå Apoel. Zagreb er klart det bedste hold af de to, siger Nicklas Helenius.

Apoel er berygtet for en frygtindgydende hjemmebane, men det er ikke noget, der bekymrer Helenius.

- Jeg ved godt, at Apoel har mange tilskuere på hjemmebane, men det skræmmer mig ikke. Mange af os har spillet på den store scene før, og vi er ikke bange, siger Helenius

Returopgøret spilles tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/

 

Dagens Gossip