AaB-sportschef ærgrer sig over usexet lodtrækning

- Vi tænker ikke wauw.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra AaB's sportschef, Allan Gaarde, der i Monaco overværede lodtrækningen til gruppespillet i Europa League.

Her så han nordjyderne trække Dynamo Kiev fra Ukraine, Steaua Bukarest fra Rumænien og Rio Ave fra Portugal.

Han ærgrer sig særligt over at skulle til Ukraine.

- Vi skal til et krigshærget område ligesom FCK. De havde en oplevelse, som vi ikke har lyst til at få. Og så har vi flere erfaringer med Kiev, som ikke er så gode.

- Vi har i hvert fald et par revancher til gode mod dem, siger Gaarde med hentydning til tidligere europæiske møder med Dynamo Kiev.

De to andre hold i gruppen har han ikke det store kendskab til sportsligt, men tilskuermæssigt er det ikke trækplastre.

- Sportsligt er det svært at vurdere, hvor gode holdene er. I Danmark kender vi ofte bedst holdene fra de engelske, tyske og franske ligaer. Det er ikke umiddelbart den mest sexede lodtrækning.

- Men uanset hvad bliver det god fodbold i Aalborg. Der er god kvalitet i alle hold, men det er ikke publikumsmagneter. Jeg håber, at folk vil komme og støtte os.

Kendskabet til modstandere er også for spinkelt til, at sportschefen vil sige noget om AaB's chancer og succeskriterier.

- Det er umuligt at sige nu. Hverken trænerteamet eller jeg er klar over deres styrke. Vi ved af erfaring, at Kiev er et godt hold. Men der er en grund til, at vi er seedet lavest af alle 48 hold. Vi ved, at det vil blive en mundfuld. Uanset hvem vi møder, siger Allan Gaarde.

/ritzau/