AaB-sportschef: Vi er underdogs uanset hvad

De danske mestre fra AaB skal møde enten det kroatiske hold Dinamo Zagreb eller Zalgiris Vilnius fra Litauen i tredje kvalifikationsrunde til Champions League.

Det blev resultatet af fredagens lodtrækning.

Sportschef i Aalborg, Allan Gaarde, har svært ved at vurdere, om det er en god lodtrækning eller ej.

- Jeg kender ikke holdene særlig godt, må jeg ærligt indrømme. Jeg har sidst set holdene live for et par år siden, men meget ændrer sig fra år til år, siger han.

Meget tyder på, at det bliver Dinamo Zagreb, AaB kommer til at stå over for. Kroaterne slog nemlig litauerne med 2-0 i den første kamp i Kroatien tirsdag.

Men det gør ikke den store forskel, hvilket hold nordjyderne havde trukket, mener Allan Gaarde.

- Vi ville være underdogs uanset, hvilket hold vi trak.

- Vi er også underdogs mod Zagreb. Når jeg tænker på kroatisk fodbold, tænker jeg meget dygtige spillere individuelt, et land med en stor fodboldtradition og et land, som udvikler nogle dygtige spillere, der bliver solgt til de største ligaer, siger han.

Allan Gaarde mener dog, at AaB har en chance for at spille lige op med et hold som Zagreb, men den nordjyske sportschef understreger, at kampene i Superligaen har førsteprioritet.

- Det, vi tror allermest på, er, at vi skal spille en vigtig kamp i morgen (lørdag, red.). Vi kan nu forberede os på Champions League, men vores fokus er på Superligaen, siger han.

AaB spiller første kamp i tredje kvalifikationsrunde til Champions League på hjemmebane.

Det er endnu ikke fastlagt om kampen bliver spillet den 29. eller 30. juli. Returkampen spilles i ugen efter.

/ritzau/

 

Dagens Gossip