AaB starter forsigtigt i Bukarest

Kun én angriber og en tungt besat midtbane.

AaB-træner Kent Nielsen har lagt en på papiret forsigtig slagplan til den svære udekamp i Europa League mod Steaua Bukarest torsdag aften.

Det betyder, at matchvinderen fra superligakampen mod FC København i lørdags, Nicklas Helenius, må starte på bænken, og at Anders K. Jacobsen er eneste ægte angriber i nordjydernes startformation.

I Helenius' sted spiller Thomas Enevoldsen, der som udgangspunkt kommer til at ligge som hængende angriber i en 4-4-1-1-opstilling.

Der er yderligere én ændring i forhold til FCK-kampen: På højrekanten spiller Mathias Wichmann i stedet for Andreas Bruhn.

Her er AaB's startopstilling mod Steaua: Nicolai Larsen - Henrik Dalsgaard, Kenneth Emil Petersen, Rasmus Thelander, Donny Gorter - Mathias Wichmann, Kasper Risgård, Rasmus Würtz, Nicolaj Thomsen - Thomas Enevoldsen - Anders K. Jacobsen.

Kampen på det nationale stadion i Bukarest starter klokken 21.05 og bliver afviklet uden tilskuere på grund af uroligheder i forbindelse med Steauas tidligere hjemmekampe.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip