AaB-træner før EL: FCK-skalp giver et boost

AaB fik en tiltrængt succesoplevelse efter en periode med par et sløje resultater, da nordjyderne lørdag aften vandt 1-0 hjemme over FC København i Superligaen.

De danske mestre kan dermed gå ind i en europæisk uge med en sejr - torsdag venter første kamp i Europa League-gruppespillet ude mod Steaua Bukarest.

Og ifølge AaB-træner Kent Nielsen betyder det meget for nordjyderne, at de kan gå ind til kampen i Rumænien med selvtillid på kontoen.

- Det er klart, at det giver et boost. Vi vandt og holdt nullet. FCK er dem, vi alle vil måle os med, for det er den store klub i dansk fodbold.

- Det giver os en tro på, at vi kan tage til Bukarest og lave et super resultat. Der var mange positive ting, som kan være med til at løfte os yderligere, siger Kent Nielsen.

AaB's sejr kommer efter en landsholdspause, hvor nordjyderne har brugt tiden på at arbejde på de problemer, der har været i begyndelsen af sæsonen.

- Vi har haft tid til at se på, hvilke nuancer af spillet vi skal gøre bedre. Sidste sæson blev vi gjort dygtigere, end vi er, og i år er vi blevet gjort dårligere. Det har været godt med en puster.

AaB har efter syv kampe hentet 10 point i Superligaen. FC Midtjylland topper med 18.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip