AaB-træner kræver optimal præstation mod Randers FC

AaB's forsvarende danske mestre er kommet meget svingende i gang med denne sæson i Superligaen.

Efter mandagens 0-1-nederlag ude til FC Vestsjælland, som kom lige efter det ydmygende 0-6-nederlag til Steaua Bukarest i Europa League, kræver træner Kent Nielsen en god præstation i fredagens hjemmekamp mod Randers FC.

- For vores vedkommende handler det om at være hurtigt spillende med få berøringer og masser af bevægelse. For at bryde Randers' organisation skal vi spille direkte, mens vi defensivt skal matche deres fysik omkring standardsituationer og indlæg.

- Vores fokus er at præstere optimalt, og gør vi det, vil vi også gøre det svært for Randers, siger Kent Nielsen til AaB's hjemmeside.

Han kan glæde sig over at have Patrick Kristensen tilbage i truppen efter en skade.

AaB mangler dog fortsat profiler som Jakob Ahlmann, Rasmus Jönsson og Lukas Spalvis, der er ude med skader.

Det er en del af forklaringen på, at mestrene kun har hentet 10 point i de første otte kampe.

Randers FC har været mere imponerende med 16 point, hvilket placerer klubben på en andenplads i Superligaen.

- Randers har et fint og erfarent hold, der fraset små justeringer har spillet sammen længe. De spiller med en stram struktur, bringer meget fysik og er stærke på indlægsspil, mens det primært er Kasper Fisker, der står for den kreative del.

- Som hold har Randers med stor disciplin formået at tippe de tætte kampe over til egen fordel, og der venter os helt sikkert en vanskelig opgave i morgen, siger Kent Nielsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip