AaB-træner om triumf: Skidt spil med stor effektivitet

Effektiviteten var i top, men spillet var skidt.

Sådan sammenfatter AaB-træner Kent Nielsen nordjydernes præstation i onsdagens 2-0-sejr ude over Dinamo Zagreb, der i sidste uge vandt 1-0 i Aalborg.

Den sensationelle sejr onsdag aften sender AaB videre til playoff-runden om en plads i Champions Leagues gruppespil.

- Fodbold er et underligt spil, fastslår Kent Nielsen efter triumfen over for TV3 Sport 1.

- Indholdsmæssigt var det bedre for en uge siden. Men effektiviteten var der i dag, og så havde vi en god målmand, siger AaB-træneren med henvisning til en storspillende Nicolai Larsen i det nordjyske mål.

- Dinamo-spillerne kom i nogle gode afslutningspositioner, men de fik ikke gjort det farligt, siger Kent Nielsen.

AaB-træneren fremhæver også et par af sine angribere - den dobbelte målscorer Anders K. Jacobsen og indskiftede Nicklas Helenius.

- Vi arbejdede hårdt og effektiviteten var stor. Det var supergodt gået af Anders K., og Helenius var med til at bringe ro på tingene.

- Ude på bænken sad vi med en fornemmelse af, at vi kunne gøre det. Det kunne komme fra Anders K., Helenius og Thomas Enevoldsen, siger AaB-træneren, inden målmand Nicolai Larsen får lidt mere ros.

- Han var klart den bedste målmand i dag. Det er vi næsten blevet vant til med Nicolai. Han står stærkt og har en stor andel i det, siger AaB-træneren.

Der er lodtrækning til playoff-runden på fredag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip