AaB-træner så glimt af mesterskabsspil i storsejr

AaB leverede en overbevisende præstation, da holdet udspillede Brøndby med 4-1 hjemme i Aalborg.

Offensivt lignede det til forveksling det spil, der sikrede klubben det danske mesterskab i forrige sæson.

- Hvis man leverer sådan her i hver eneste kamp, så er vi der. Det, der kendetegnede mesterholdet, var kontinuitet. Der er vi ikke endnu, men der var mange, der spillede på meget højt niveau i dag, siger AaB-træner Lars Søndergaard og uddyber.

- Vi lavede nogle rigtig gode ting i dag. Vi var rigtig kompakte og dygtige i vores presspil, og det gjorde det svært for Brøndby. Derudover spillede vi os frem til nogle helt fantastiske mål.

For AaB var det den unge trio Nicolaj Thomsen, Lukas Spalvis og Jakob Ahlmann, der glimtede mest, og efter kampen var der rosende ord til trekløveret.

- Spalvis, Thomsen og Ahlmann spiller helt fantastisk, og det er dejligt at se, at de allerede har fundet hinanden så hurtigt, siger Kasper Risgaard.

Den rutinerede midtbanespiller var med fra start, og efter kampen var han mere end tilfreds med holdets indsats efter nogle svingende præstationer.

- Det er gode og dårlige dage som fodboldspiller. Det her var en af de bedre. Der var bare rigtig mange ting, der lykkedes for os, og derfor endte det med sådan et resultat, siger Kasper Risgaard.

Med sejren rykker AaB op på fjerdepladsen i Superligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip