AaB'ere om skuffende forår: Vi ramte aldrig topniveauet

admin

424 uger siden

|

27/05/2016

Dagens topnyheder

AaB’s drømme om europæisk fodbold efter sommerferien blev torsdag aften slukket, da nordjyderne spillede 0-0 hjemme mod FC Midtjylland.

Brøndby vandt nemlig i Hobro, og dermed har AaB med én spillerunde tilbage fire point op til fjerdepladsen, der giver europæisk adgang.

Det lignede ellers minimum en top 4-placering, da AaB gik til vinterpause som det mest formstærke hold i Alka Superligaen - men efterårets dyder blev ikke taget med ind i anden halvdel af sæsonen.

- Det er selvfølgelig skuffende. Vi har haft et svært forår, siger Kenneth Emil Petersen, der torsdag aften spillede sin sidste hjemmekamp for AaB.

- Vi mistede igen en del spillere i et transfervindue, og det har været svært for os at erstatte dem. Det må vi konstatere, fortsætter han.

- Vi har manglet nogle spillere, og vi har manglet noget kvalitet. Spillet, vi viste i efteråret, har vi vel vist i én kamp i foråret. Det er svært at sige, hvad det lige skyldes.

Også AaB-anfører Rasmus Würtz er ærgerlig over, at nordjyderne ikke forvaltede foråret til mere.

- Det er en kæmpe skuffelse. Det var ikke i dag, vi tabte det. Det må vi sige. I dag var det en ganske godkendt indsats, og med lidt held i sprøjten kunne vi have vundet.

- Vi har smidt det stille og roligt i det her forår. Vi har været for ustabile, og vi har ramt topniveauet i for få kampe. Vi er skuffede, siger Rasmus Würtz.

AaB er før sidste spillerunde sikre på at slutte på femtepladsen.

/ritzau/