AaB's gulddrenge: En syndssyg afslutning

AaB-spillerne troede, at de måtte vente til sidste spillerunde med at afgøre mesterskabet, da nordjyderne ude måtte nøjes med 0-0 mod FC Vestsjælland.

Men kort efter slutfløjtet i Slagelse kom FC København foran 3-2 i deres kamp mod FC Midtjylland. Det resultat holdt hjem, og så var mesterskabet i AaB's hænder.

- Jeg kan slet ikke beskrive det lige nu. Jeg tror egentlig først, det rigtig går op for mig om nogle år. Det er fuldstændig sindssygt, siger kantspilleren Nicolaj Thomsen.

- Vi spillede egentlig en middelmådig kamp og gik lidt slukørede ud til tilskuerne. Så gik tilhængerne helt amok, da FC København kom foran med 3-2, og så var det jo bare at vente på slutfløjtet.

Allrounderen Patrick Kristensen, der i denne sæson har vikarieret på begge backpladser samt på midtbanen, var også med ved seneste AaB-mesterskab i 2008.

- Det er lige så vildt som tidligere. Jeg kan huske sidste gang, at der havde vi en helt vild uge bagefter, hvor vi blev fejret af hele Aalborg. Det håber jeg godt nok, vi kommer til at blive igen, for det var så stort, siger Kristensen.

Backen Jakob Ahlmann havde ikke forventet, at AaB allerede søndag kunne strække armene i vejret og lade champagnepropperne poppe.

- Da kampen var slut, troede vi egentlig, at vi skulle ud og have et resultat mod AGF, så det her er ikke helt feset ind endnu, griner Jakob Ahlmann.

- Det var alligevel nok ikke så slemt at blive kaldt nedrykningskandidater fra starten af sæsonen. Rigtig mange har toppræsteret og lagt på deres spil.

/ritzau/

 

Dagens Gossip