Aalborg pynter på CL-skamplet mod Barcelona

Aalborg Håndbold var søndag på en umulig mission i 1/8-finalen i Champions League mod det spanske storhold FC Barcelona.

Træner Jesper Jensen så for en uge siden sit hold tabe 11-31 i Aalborg, hvilket betød, at nordjyderne reelt kun havde æren at spille for i returopgøret.

Set i lyset af det store nederlag på hjemmebane, så lykkedes det at sætte et acceptabelt Champions League-punktum med et nederlag på 22-29 i Barcelona.

Efter en pauseføring på 14-9 til de spanske værter, så spillede ålborgenserne næsten lige op med Barcelonas stjernespillere i de sidste 30 minutter, som blot blev tabt 13-15.

De danske gæster fik hele otte to-minutters-udvisninger, hvilket betød, at Aalborg-holdet i lange perioder var i undertal i søndagens opgør.

Med til historien hører dog også, at Barcelonas mange individualister ikke gav sig 100 procent.

Tidligere søndag måtte også det danske mesterhold fra KIF Kolding København forlade Europas største klubturnering efter et samlet nederlag til kroatiske Zagreb.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip