Aalborg-træner: Ville ønske jeg ikke var stået op

15/03/2015 21:00

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Aalborg Håndbolds træner Jesper Jensen kommer på en stor opgave, når han i den kommende uge skal samle sine spillere op efter et nederlag på 11-31 til FC Barcelona i ottendedelsfinalen i Champions League søndag.

Både træneren og hans spillere skulle bruge tid til at sunde sig efter det massive nederlag hjemme i Jutlander Bank Arena i Aalborg.

Og Jesper Jensen ville, sagt med et lille glimt i øjet, hellere været blevet hjemme.

- Det her er en af de dage, hvor man ville ønske, at man ikke var stået op, siger Jesper Jensen.

- Da vi fik at vide, at vi skulle møde Barcelona, drømte vi om at kunne gøre det rigtigt godt. Så er det selvfølgelig ikke sjovt nu.

- Vi havde en kollektiv off-day. Jeg fornemmer på Barcelona, at de mener, at de spillede deres bedste kamp i sæsonen, men alt det kan vi ikke bruge til noget. Når man kun scorer 11 mål og de andre scorer 31, så er der ikke så mange spillere, der går fra banen med selvtillid, fortsætter træneren.

Aalborg møder Odder i den sidste ligakamp på onsdag, men skal så til returkamp i Barcelona næste søndag. Den bliver svær nok i sig selv, og derefter venter slutspillet i den hjemlige liga, så Jesper Jensen skal samle spillerne op.

- Det vil jeg gøre ved at fokusere på, at vi generelt har spillet godt i sæsonen. Vi har haft nogle enkelte gange, hvor det ikke har været så godt, men vi har rejst os hver gang, så det må vi gøre igen, siger han.

Når Aalborg spiller i Barcelona om en uge forventer Jesper Jensen en ny svær kamp, men hans spillere behøver ikke frygte, at kvalifikationen kikser, for det gør den under alle omstændigheder, mener han.

- Det bliver enormt svært, men jeg er sikker på, at der nok er nogle af spillerne, som gerne vil ned og give den lidt gas, fortsætter Jesper Jensen.

Aalborg er sikker på at blive nummer to efter KIF Kolding i grundspillet i den hjemlige liga uanset udfaldet af onsdagens sidste spillerunde. Når næste uges mareridt i Barcelona er slut, kan holdet koncentrere sig om slutspillet i ligaen.

/ritzau/