Ålholm Skole i Vanløse evakueret efter loftsbrand

Elever og lærere samt børn og medarbejdere i en børnehave blev fredag evakueret på grund af brand på Ålholm Skole i Vanløse ved København.

Københavns Brandvæsen modtog meldingen klokken 12. Den lød ifølge operationschef Michael Møller på "røg under loftskonstruktionen".

- Fordi der er tale om brand på en skole, så sender vi en ret stor styrke af sted, og man vælger så at evakuere skolen, fortæller Michael Møller.

Ifølge ham er ingen kommet til skade i branden, som opstod mellem loftskonstruktionen og taget og strakte sig hen over to klasselokaler.

- Alle børnene kunne være inde i en gymnastiksal, og de børnehavebørn, der var der, fik noget varmt tøj på og har kunnet være udenfor, fortæller Michael Møller.

Ilden på skolen er slukket, men brandvæsnet skal have taget hånd om de følgeskader, såsom vandskader, der er opstået i forbindelse med slukningsarbejdet, før skolen kan fungere normalt igen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip