Aarhus hjælper dagpengetruede borgere: Ansættelsesstop ophæves

Rådmand i Aarhus Kommune, Thomas Medom (SF), ophæver med øjeblikkelig virkning ansættelsesstoppet i Sundhed og Omsorg. Han forventer, at det kan skabe plads til flere nyuddannede og til de dagpengemodtagere, som risikerer at miste retten til dagpenge.

Ansættelsesstoppet ophæves dermed for personale omfattet af overenskomsten for social- og sundhedspersonale og HK–overenskomsten. Flere nyuddannede skal i job, siger rådmanden.

- Vi må ikke risikere, at de unge nyuddannedes kompetencer bliver spildt, og derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu kan ophæve ansættelsesstoppet og fortsætter:

Jeg har en målsætning om, at den højest mulige andel af personalet i kommunen skal være fast og faglært. Uden ansættelsesstoppet er det nemmere at lave langtidsplanlægning frem for dag-til-dag-løsninger med vikarer og løst tilknyttede medarbejdere. Samtidig er der brug for, at vi igen kan besætte faste stillinger med nye dygtige medarbejdere, så vi får den løbende udvikling og fornyelse, der er brug for på alle store arbejdspladser, sslutter sundhedsrådmand Thomas Medom.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip