Aarhusiansk mand blev tilbudt kokain: Kastede 20-årig narkosælger i åen

Natten til lørdag var den 38-årige tømrer Hans Sørensen i byen i Aarhus, hvor han festede ved det populære café-området ved Aarhus Å. Det skriver TV2.

Her blev han pludselig forstyrret af en 20-årig mand, der tilbød at sælge Hans Sørensen kokain. Den 38-årige aarhusianer afslog straks, hvorefter han kunne se den unge pusher henvende sig til andre festende gæster langs åen med det samme tilbud. Dette fik den aarhusianske tømrer til at handle hurtigt.

- Så får jeg nok og går hen til ham og smider ham i åen. Han er måske i vandet i ti sekunder, så svømmer han op på den anden side af åen og kommer hen til mig, siger Hans Sørensen til TV 2.

- Jeg føler mig lidt truet af ham. Han er en høj fyr. Og inden der er gået et minut, er seks-syv af hans kammerater der også. Heldigvis kommer der en udsmider, som får fat i politiet, fortæller den handlekraftige tømrer.

Da politiet ankom, blev Hans Sørensen efterfølgende anholdt for at smide den 20-årige i åen. Han blev taget med på politistationen, hvor han måtte tilbringe natten i en celle.

Ifølge Hans Sørensen selv grinede politiet dog lidt, da han fortalte, hvad der var sket, og spørger man tømreren, så fortryder han ikke et øjeblik, at han smed den 20-årige i åen.

- Der kommer så mange unge mennesker dernede. Det er jo vanvittigt. Jeg synes, det er ærgerligt, at unge mennesker skal ødelægge deres liv med den slags. Sådan noget gør man ikke. Man kan ikke leve på andre folks ulykke, siger Hans Sørensen.

TV 2 har efterfølgende både været i kontakt med Aarhus Politi samt den 20-årige, der nægter at skulle have tilbudt kokain til nogen den aften. Hos politiet har man oplyst, at sagen bliver behandlet som en voldssag, og at man ikke har yderligere kommentarer.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip