Absalonsen ser tegningen til noget stort i Sønderjyske

Sønderjyske har før været i knibe i Superligaen, men sidenhen reddet livet i den bedste danske fodboldrække.

Derfor er Johan Absalonsen ikke specielt bekymret over, at Sønderjyske efter de første 11 spillerunder er røget ned under nedrykningsstregen.

- Det er vi sgu vant til. Vi er vant til at balancere lidt over og under stregen. Bare vi ligger over stregen efter 33 runder, så har jeg det fint med, at vi ligger under nu, siger Absalonsen.

I øjeblikket er der pause i Superligaen på grund af VM-kvalifikationskampe, men når ligaen starter op igen, så skal der point på tavlen.

I den seneste ligakamp tabte Sønderjyske med 1-2 til FC København i Parken, og det var efter en skidt indsats fra klubben fra Haderslev.

Sønderjyske møder i de næste par runder OB på hjemmebane og AaB på udebane, og her håber Absalonsen at se potentialet hos sønderjyderne udvikle sig yderligere.

- Jeg synes, at jeg ser tegningen til, at vores hold kan udvikle sig. Vi har nogle flere strenge at spille på, end vi har vist. Og det er jeg sikker på, at vi nok skal få frem i vores spil i de næste par runder.

- Selv om det aldrig er nogen skam at tabe i Parken, så skal vi i hvert fald levere en bedre indsats, end vi gjorde mod FCK, fastslår Absalonsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip