AC Horsens dummer sig mod bundproppen

24/05/2014

Målsætningen for AC Horsens har hele tiden været at rykke op i Superligaen, men lørdag må klubben nok indse, at det ikke bliver i denne sæson, at det sker.

På udebane mod 1. divisions absolutte agterlanterne Marienlyst tabte Horsens skuffende med 0-1. På et mål dybt inde i overtiden scorede Mads Aasgaard sejrsmålet.

Horsens havde endda fordel af at være en spiller ekstra på banen, da Marienlyst-spilleren Emil La Cour fik rødt kort efter 84 minutter.

Med nederlaget har Horsens stadig syv point op til Hobro på andenpladsen, og Hobro har endda spillet en kamp færre.

Med tre kampe tilbage for Horsens at spille er det helt urealistisk, at holdet kan nå op på en af de to øverste placeringer, der giver adgang til Superligaen.

Horsens har på femtepladsen 48 point efter 30 kampe, mens Hobro har 55 point efter 29 kampe. Silkeborg fører rækken med 58 point efter 29 kampe.

I lørdagens andet opgør i 1. division spillede Brønshøj 2-2 hjemme mod AB. Emil Berggren bragte akademikerne foran 1-0, inden Jonas Henriksen udlignede til 1-1 kort inde i anden halveg.

Brønshøjs Mikkel Nør Christensen scorede til 2-1, men den tidligere AaB-angriber Simon Bræmer, som nu spiller i AB, sørgede for slutstillingen 2-2 efter 70 minutter på et straffespark.

Brønshøj har med pointtabet heller ikke de store chancer for at rykke op i Superligaen. Hvepsene fra Tingbjerg ligger lige foran Horsens på en fjerdeplads med 49 point efter 30 kampe.

Lyngby, som lige nu indtager tredjepladsen med 53 point efter 29 kampe, kan overhale Hobro, hvis sjællænderne vinder søndagens indbyrdes duel på Lyngby Stadion.