Advarsel: Dette opkald fra politiet er det rene fup

Østjyllands Politi har de seneste dage fået flere henvendelser om et lige lovligt udspekuleret fupopkald.

I dag har politikredsen fået hele fem af den slags henvendelser, og det får dem nu til at komme med en advarsel til især ældre mennesker i Østjylland.

Borgerne er alle blevet ringet af en kvinde, som har udgivet sig for at være fra Østjyllands Politi. Kvinden fortæller, at datteren til modtageren af opkaldet har været involveret i et færdselsuheld. Forklaringen er typisk, at datteren skulle være kørt op i en polsk bil, hvor der blandt andre sad et spædbarn. Det påståede barn har fået kraniebrud, men det er muligt at undgå en retssag, hvis man betaler en kontant erstatning.

LÆS OGSÅ: Politiet advarer: Smæk røret på, hvis du får dette opkald

I mindst ét af tilfældene er opkaldsmodtageren blevet spurgt, om han eller hun havde kontanter liggende derhjemme. Og i et tilfælde kendte kvinden navnet på både mor og datter.

I flere tilfælde har det været ældre mennesker, som har modtaget opkaldet. Det kommer fra et hemmeligt nummer, så Østjyllands Politi er meget interesserede i at komme i besiddelse af det nummer, man bliver bedt om at ringe tilbage til.

Har du været udsat for sådan et opkald, eller skulle du blive det, skal du anmelde det til Østjyllands Politi på telefon 1-1-4.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip