Advarsel: Gør aldrig dette, når du køber brugte ting på nettet

En 37-årig mand fra Fredericia fik en virkelig ubehagelig overraskelse, da han søndag ville købe en brugt mobiltelefon, skriver Lokalavisen.

Manden havde aftalt at mødes med mobiltelefonens ejer, som han havde fået kontakt til via Den Blå Avis, på en parkeringsplads søndag aften klokken 21.35.

Her skulle han købe telefonen for 3.500 kroner.

- På parkeringspladsen blev manden mødt af to personer, som kom løbende hen mod hans bil. Den ene var maskeret med en gasmaske og medbragte en peberspray. Den anden var maskeret med en elefanthue og bevæbnet med en kniv, oplyser Lokalpolitiet Fredericia til lokalavisen.dk.

Da det 37-årige offer ikke nåede at lukke bildøren, fik han peberspray af gerningsmændene, som efterfølgende forsvandt. Politiet mødte senere op på gerningstedet for at finde spor, og her mødte de en kvinde, som ligeledes kunne fortælle, at hun skulle mødes med nogen for at købe en mobiltelefon.

Gerningsmændene var dog ikke derude.

Politiet hører gerne fra borgere, som har været udsat for lignende kriminalitet.

Dermed også en påmindelse om at være påpasselig, når man aftaler at mødes med fremmede personer på øde steder, som man har mødt på internettet.

Gerningsmændene beskrives som yngre mænd, der var iført mørkt tøj. Den ene talte danske, og den anden sagde ikke noget.

Læs også: Hjemmerøver fandt offer i Den Blå Avis

 

Dagens Gossip