Advocaat smutter fra Sunderland efter redning

Dick Advocaat stopper som manager i Sunderland, selv om det i den forgangne sæson lykkedes at forhindre, at den engelske klub rykkede ud af Premier League.

Den 67-årige hollænder ønsker ikke at fortsætte som fodboldtræner lige nu, fortæller han onsdag aften. Nu vil trænerveteranen bruge mere tid sammen med familien.

- Sunderland har været et af højdepunkterne i min karriere.

- Nogle gange må du tage afgørende beslutninger i dit liv. Jeg nærmer mig 68 år. En række klubber har kontaktet mig, men i sidste ende stod det mellem Sunderland og ingenting, siger Advocaat.

Advocaat blev ansat i Sunderland i marts, da Gustavo Poyet fik sparket efter en række skuffende resultater.

- Selv om jeg er frygteligt skuffet, forstår og respekterer jeg hans beslutning. I løbet af den korte tid her, har han udgjort en forskel og løftet klubben med sin erfaring og entusiasme, siger Sunderland-ejer Ellis Short.

Sunderland spillede for en uge siden 0-0 mod Arsenal i den næstsidste spillerunde i Premier League, og det var nok til at undgå nedrykning.

Advocaat har tidligere i trænerkarrieren ført Glasgow Rangers til to skotske mesterskaber, PSV Eindhoven til et hollandsk mesterskab samt Zenit St Petersburg til et russisk mesterskab samt en Uefa Cup-titel i 2008.

Advocaat har også været landstræner for Rusland, Belgien og Sydkorea samt Holland over to omgange.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip