Æggekage med baconskiver og grøntsager

Skrevet af Anna Mai Brodersen

29/04/2015
Jeg bruger bare, hvad jeg lige har af grøntsager i køleskabet og fryseren. Til 2 personer skal du bruge: 4 æg 30g revet ost 10 halverede cherrytomater 2 friske, grønne asparges 4 store, udskårne champignoner smør til stegning 50g bacon i tern Salt Sådan gør du Vælg en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Start med at tænde ovnen på 200 grader. Steg grøntsagerne på en varm pande med smør. Bland æg og ost sammen og fordel blandingen på panden over grøntsagerne og lad den stå på halvt blus i et par minutter, så bunden er fast (det er ikke noget man kan se, det skal man tage på fornemmeren). Stil panden i ovnen til blandingen virker fast (det tager ca. 10-15 min.) Lækker morgenmad på kort tid! Man kan jo gå fra den og gøre sig klar til dagen imens. Prøv også vores gammeldags æggekage her. Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler: Anna Mai Brodersen blogger om retter uden stivelse til fornuftige penge på udenstivelse.dk.

Dagens topnyheder

Jeg bruger bare, hvad jeg lige har af grøntsager i køleskabet og fryseren.

Til 2 personer skal du bruge:

4 æg
30g revet ost
10 halverede cherrytomater
2 friske, grønne asparges
4 store, udskårne champignoner smør til stegning
50g bacon i tern
Salt

Sådan gør du
Vælg en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Start med at tænde ovnen på 200 grader.

Steg grøntsagerne på en varm pande med smør. Bland æg og ost sammen og fordel blandingen på panden over grøntsagerne og lad den stå på halvt blus i et par minutter, så bunden er fast (det er ikke noget man kan se, det skal man tage på fornemmeren).

Stil panden i ovnen til blandingen virker fast (det tager ca. 10-15 min.)

Lækker morgenmad på kort tid! Man kan jo gå fra den og gøre sig klar til dagen imens.

Prøv også vores gammeldags æggekage her.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

Anna Mai Brodersen blogger om retter uden stivelse til fornuftige penge på udenstivelse.dk.