Ægtemand erkender skyld for Hafidas død

Hafida Bourouihs 40-årige ægtefælle erkender tirsdag ved Retten i Glostrup at have forvoldt sin hustrus død. Hun har i flere dage været meldt savnet.

Manden vil ikke selv udtale sig ved retsmødet, men hans advokat fortæller, at den 40-årige erkender "de faktiske omstændigheder".

Det vil sige, at han erkender at have forvoldt kvindens død, men først på et senere tidspunkt vil han tage stilling til, om der har været tale om manddrab i juridisk forstand. Det, mener anklagemyndigheden, er tilfældet.

Det var et skænderi, som torsdag aften førte til, at manden tog livet af sin kone. Parrets børn var til stede i lejligheden, da situationen løb løbsk.

Ifølge mandens forklaring til politiet havde Hafida langet ud efter ham med en lille kniv, og det fik ham til at slå hende i gulvet. Han har oplyst, at han er tidligere bokser.

Efterfølgende kvalte han sin hustru og skaffede liget af vejen.

Ifølge sigtelsen mod manden skulle det have været hans hensigt at partere liget i to dele, men det fik han ikke gjort, inden han smed liget et sted i Sydsjælland.

Her blev liget fundet tirsdag morgen. Ifølge DR P4 Sjælland ved spejderhytten "Klintehytten" i Klinteby nær Næstved, hvilket vicepolitiinspektør Charlotte Skovby fra Københavns Vestegns Politi bekræfter over for radiostationen.

Endnu er liget ikke endelig identificeret, men ifølge anklager Sune Ploug Sørensen fra Københavns Vestegns Politi er der med stor sandsynlighed tale om Hafida.

/ritzau/

 

Dagens Gossip