Ærgerlig AaB-målscorer: Jeg er utrolig skuffet

Patrick Kristensen var skuffet over AaB's præstation i nordjydernes 1-1-kamp mod OB trods sit udlignende mål. Der var for mange dumme boldtab, mente målscoreren.

AaB'eren var ikke tilfreds med sit holds præstation og måtte erkende, at OB gjorde livet svært for nordjyderne ude på grønsværen.

- Vi positionerede os dårligt. Det gav desværre OB en masse omstillingsmuligheder, og det er jeg skuffet over. Vi havde mange dumme boldtab, siger Patrick Kristensen.

Der var generelt god underholdning til de fremmødte tilskuere på Tre-For Park i Odense, da OB og AaB delte pointene i et chancerigt opgør.

- Idéerne var der, men kvaliteten manglede. Vi må bare konstatere, at OB har nogle gode spillere, der gjorde det svært for os, siger Patrick Kristensen.

Offensivspilleren sikrede AaB ét point i dagens kamp med sin scoring til 1-1 efter at have søgt ind i feltet - en noget uvant position for den fremstormende AaB-back.

- Jeg så, at Nicklas Helenius var søgt ud på kanten, da jeg fik øje på åbningen, og så var det bare om at komme af sted, tænkte jeg, siger målscoreren.

AaB kom til kampen i Odense med et 0-1-nederlag til kroatiske Dinamo Zagreb i bagagen. Patrick Kristensen mener dog ikke, at det hårde Champions League-program har tæret på truppens kræfter.

- Vi er slet ikke slidte endnu, og jeg synes energien var til stede. Poweren og løbevilligheden var der. Alle, der spillede for os, var klar til kamp. Vi manglede bare det sidste, siger Patrick Kristensen.

AaB spiller allerede på onsdag den svære udekamp mod Dinamo Zagreb i Champions League-kvalifikationen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip