Ærgerlig Magnussen: Sidste omgang blev aldrig god

Lørdagens kvalifikation til det japanske grandprix på Suzuka-banen sluttede med en syvendeplads til den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen.

Men McLaren-køreren ville gerne have kørt endnu hurtigere i den sidste del af kvalifikationen, Q3.

- Jeg havde mindst 0,3 sekunder mere i bilen, men min sidste omgang blev aldrig rigtig god. Det ærgrer mig, at jeg ikke fik kørt en perfekt sidste omgang, som det var tilfældet i Q2, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladets netavis.

Var han kørt 0,3 sekunder hurtigere, skulle han være startet i sjette position i stedet for australieren Daniel Ricciardo fra Red Bull.

Magnussen havde kørt i sjettehurtigste tid i både Q1 og Q2. Han vælger nu "at tage tingene, som de kommer" i søndagens løb, hvor der er lovet regn.

- Der er ikke andet at gøre, så ud fra vejrudsigten ville det have været skønt at starte lidt længere fremme, siger Magnussen.

For fjerde gang i træk var han hurtigere end holdkammeraten, Jenson Button, i kvalifikationen. Englænderen starter som nummer otte.

Tyske Nico Rosberg er i pole position søndag foran holdkammeraten Lewis Hamilton fra England, der fører med tre point i den samlede stilling foran netop Rosberg.

Sæsonens femtesidste grandprix begynder søndag klokken 08.00 dansk tid.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip