Afsløret af stanken: Lærer havde hundredvis af slanger i sit hjem

Hundredvis af slanger, hvor af mange var døde, er blevet fundet i et rædselshus i Californien. Det var naboernes klager over stanken, som fik politiet til at reagere på sagen.

- Alene lugten. Jeg har lyst til at stå under brugseren i en uge, fortæller Anthony Bertagna fra det lokale politiet ifølge Sky News.

Myndighederne havde fundet mere end 500 døde og levende slanger, da man var færdige med at gennemgå huset i Santa Ana. Alene i et værelse fandt man 56 døde, samt 12 slanger som stadig var i live. Mange af slangerne havde været døde i månedsvis.

LÆS OGSÅ: 12-årig dreng spist af krokodille

Da man havde ryddet to af husets fem værelser, havde politibetjente registreret 66 døde pytonslanger og 50 levende.

Slangernes ejer, en lærer ved navn William Buchman, forklarer, at hans plan var at avle på slangerne, men at ynglen tog overhånd. Læreren er nu anholdt og mistænkt for dyrplageri.

Alle slangerne var placeret i bure og akvarier, men rundt omkring i huset løb der også både rotter og mus, som tilsyneladende var været brugt til slangefoder.

Dyrevelfærdsorganisationer vil nu forsøge at få de mange slanger afhændet til naturcentre, terrarier og skoler i området. 

 

 

Dagens Gossip