Afsløring: X Factor vender tilbage i 2016

Kort før finalen i X Factor 2015 skal stå, afslører DR, at der allerede er lagt planer om at fortsætte talentprogrammet i 2016. X Factor får dermed sin niende sæson i Danmark.

- X Factor har haft en forrygende sæson i år, og vi har fået beviset for, at der bliver ved med at opstå unikt talent ude i landet. Så vi glæder os til at give både seere og deltagere en ny stor oplevelse i 2016, siger DR's underholdningschef, Jan Lagermand Lundme og fortsætter:

- Når man møder op, får man først og fremmest en professionel vurdering af, om ens talent er lige så stort, eller måske større, end man selv tror. Klarer man sig igennem til live-programmer venter desuden en oplevelse for livet, som man lærer rigtig meget af, siger Jan Lagermand Lundme.

Årets precasting finder sted i København og Aarhus til efteråret, men man kan allerede nu melde sig til på X Factors hjemmeside. Kravet for at komme igennem til precasting er, at man er fyldt 15 år inden den 1. februar 2016, at man er dansk statsborger og ikke har en aftale med et pladeselskab i forvejen.

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip