08/10/2015

AGF-angriberen Mate Vatsadze fik chancen fra start, da Georgien tog imod gruppe D's notoriske prygelknabe Gibraltar hjemme i Tbilisi.

Hjemmeholdet vandt sikkert 4-0 i gruppe D i EM-kvalifikationen.

Vatsadze, som har tegnet sig for fire scoringer i Alka Superligaen, viste målform i sin niende landskamp, da han efter en halv time kom på måltavlen i nedsablingen af miniput-nationen.

Inden pausen nåede Vatsadze også at prikke bolden forbi Jordan Perez i Gibraltars mål til stillingen 3-0. Det var også det sidste, Vatsadze nåede at udrette i kampen, for efter 73 minutter blev han erstattet af Bachana Tskhadadze.

Fra bænken kunne Vatsadze se holdkammeraten Valeri Kazaishvili banke det sidste søm i kisten, da han med få minutter tilbage af kampen scorede til resultatet 4-0.

Store øretæver er dog ikke en uvant størrelse for Gibraltar, som stiller op i EM-kvalifikationen for første gang nogensinde.

Inden torsdagens kamp lød holdets målscore på hele 2-46 efter otte kvalifikationskampe, og det seneste nederlag ligger tilbage i september, hvor Polen klædte Gibraltar af med 8-1 i Warszawa.

Derfor er det heller ikke overraskende, at Gibraltar ligger totalt isoleret i bunden af gruppe D med nul point. Georgien på næstsidstepladsen har med aftenens sejr ni point efter ni kampe.

De øvrige hold i Gruppe D er Tyskland, Polen, Irland og Skotland, som spillere senere torsdag aften.