AGF-chefer: Vi vil tilbage i første forsøg

Forårssæsonen har været et langt mareridt for AGF.

Søndag rykkede AGF endegyldigt ud af Superligaen, da holdet tabte for 10. kamp i træk. 3-0 vandt Sønderjyske i Aarhus.

AGF's direktør beklager nedrykningen og vil nu overveje, hvilke ændringer der skal foretages.- Det er uacceptabelt, at vi rykker ud. Ledelsen har et stort ansvar for nedrykningen, og vi sætter os nu ned og kigger hele opsætningen omkring vores klub igennem. Vi skal kigge på alt: sportschef, træner, spillerne og mig selv, siger direktør Jan Christensen.

Det er tredje gang på otte år, at AGF rykker ud af Superligaen. Både i 2007 og 2011 rykkede AGF op fra 1. division i første forsøg, og det håber AGF-ledelsen også sker i den kommende sæson.

- Vores hensigt er, at vi skal rykke op i første hug. Vi kommer snart med en plan for, hvordan vi kan bringe os tilbage i Superligaen hurtigst muligt, siger AGF-direktøren.

AGF's sportschef, Brian Steen Nielsen, har været meget udskældt, men han afviser, at han forlader sit job. I stedet håber han, at AGF hurtigst laver en ny strategi for de kommende år.

- Ledelsen står over for nogle vigtige beslutninger nu her. Det vigtigste lige nu er, at vi finder ud af, hvem der skal være kaptajnen på skibet.- Vi skal komme hurtigt videre. Så snart vi har fundet ud af, hvem der skal være cheftræner, så kan vi begynde at kigge på, hvilke spillere vi skal af med, og hvilke vi skal hente ind, siger Brian Steen Nielsen.

Jesper Fredberg håber, at han forsat skal være AGF-træner efter sommerpausen, selvom han rykkede ned med AGF-holdet.

- Jeg har stor lyst til at forsætte. Det kunne være dejligt at få lov at sætte sit eget præg på tingene, men det er ikke mig, der skal tage beslutningen om, hvem der skal være cheftræner, siger AGF's cheftræner.

/ritzau/

 

Dagens Gossip