AGF forlænger med offensiv profil

Midt i en skuffende efterårssæson hos AGF har Kim Aabech været et lyspunkt hos klubben. Derfor har den ikke overraskende valgt at forlænge aftalen med den offensive profil.

Angriberen, der skiftede til klubben i sommer, er nu på kontrakt frem til sommeren 2016, hvilket er en forlængelse på et år.

- Jeg er faldet rigtig godt til i AGF. Jeg har det godt med drengene, trænerteamet har stor tiltro til mig, og jeg føler mig godt hjemme i Aarhus sammen med min familie.

- Jeg er kun blevet bekræftet i, at det var den rigtige beslutning, jeg traf i sommer, siger Kim Aabech i en pressemeddelelse fra AGF.

Klubben har store ambitioner om at rykke op i Superligaen efter forårets nedrykning, men ligger lige nu blot nummer fem i den næstbedste række.

31-årige Kim Aabech har dog alligevel imponeret med ni scoringer.

- Kim har leveret et rigtig godt indtryk i den korte tid, han har været i AGF. Han er en dygtig spiller med en god spilforståelse og en god venstrefod.

- Det er imponerende, at han så hurtigt har været i stand til at gøre en forskel på holdet, siger sportschef Jens T. Andersson.

AGF's næste kamp er på søndag hjemme mod Lyngby, som er en af Aabechs tidligere klubber.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip