AGF siger farvel til Aabech og Cavric til sommer

AGF siger farvel til fem spillere efter denne sæson. Det drejer sig om Kim Aabech, Emil Nielsen, Adrián Piscu Lopéz, Aleksandar Cavric og Malthe Dahl Overgaard.

I alt ni spillere i AGF-truppen har kontraktudløb til sommer, og det ligger nu fast, at de fem nævnte spillere ikke fortsætter i klubben.

AGF's sportslige ledelse er godt i gang med at planlægge det kommende transfervindue, forklarer sportschef Jens Andersson beslutningen.

- I løbet af foråret har vi haft rig lejlighed til at se spillerne an til både træning og kamp i forhold til den spillestil og det udtryk, vi gerne vil have på vores hold.

- Ud fra en samlet vurdering har vi i dag givet fem spillere - Kim Aabech, Emil Nielsen, Adrián Piscu Lopéz, Aleksandar Cavric og Malthe Dahl Overgaard - besked om, at de ikke får forlænget deres aftaler.

- De har hver især leveret en helhjertet indsats i den tid, de har været i klubben, og vi ønsker dem held og lykke med deres videre karriere, når den tid kommer, siger Andersson til klubbens hjemmeside.

Ud over de fem ovennævnte spillere har også Josip Elez (lejeaftale), Jesper Lange, Stephan Petersen og Michael Zacho kontraktudløb til sommer. For alle fire gælder det, at deres kontraktsituation fortsat er uafklaret.

/ritzau/

 

Dagens Gossip