AGF-træner erkender klasseforskel mod FCM

05/10/2015 02:00

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Det var meget få chancer, AGF fik kreeret i søndagens sene Superligakamp i Herning, som aarhusianerne tabte med 0-2.

Men det havde holdets træner, Morten Wieghorst, også forventet.

- Det vidste jeg godt på forhånd. Hvis du analyserer FC Midtjylland vil du se, at de har lukket tre mål ind, og to af dem har været fantastiske mål.

- De giver ikke ret mange chancer til modstanderne, og det var også derfor, vi startede kampen med den formation, vi gjorde, siger Morten Wieghorst.

Til gengæld lykkedes planen om ikke at komme bagud i første halvleg ikke.

- Der var klasseforskel i dag. Vi mødte en rigtig stærk modstander, den stærkeste i Danmark netop nu, siger Morten Wieghorst.

AGF har ikke vundet en Superligakamp længe, men kampen mod FC Midtjylland skaber ikke panik i klubben.

Dertil var kvalitetsforskellen simpelthen for stor.

- Folk er ikke nedtrykte efter i dag. Vi kunne mærke, at vi mødte en god modstander, og vi gav alt. Hvorfor skulle vi være nedtrykte? Vi mangler en sejr i Superligaen, og det er vi ikke glade for, men der er ingen grund til at være nedtrykt, siger Morten Wieghorst.

Midtbanemanden Daniel A. Pedersen havde en vanskelig kamp på den centrale midtbane, hvor han sammen med resten af holdet kom i menneskehænder.

- Vi kan godt se, vi er et stykke fra toppen af den her liga. Det var svært. De lagde stort pres på os, og vi gav for mange dødbolde væk, som vi ved, de er gode på, siger Daniel A. Pedersen.

/ritzau/