AGF-træner: Vi var hovedrystende ringe

AGF blev fredag aften ydmyget med 4-0 på eget græs, da FC Midtjylland kom på besøg. Efter kampen var AGF’s cheftræner, Jesper Fredberg, meget rystet over sine troppers indsats.

- Det gør sindssygt ondt at tabe 0-4. Vi spillede hovedrystende ringe i dag, og vi leverede mange børnefejl. Det er mig ubegribeligt, at vi kan levere sådan en præstation i dag. Det ryster mig faktisk, siger Jesper Fredberg.

Danny Olsen skiftede i vinterpausen fra netop FC Midtjylland til AGF og var efter kampen skuffet over at tabe til sine tidligere holdkammerater.

- Vi skal yde noget mere, hvis vi skal vinde fodboldkampe. Vi yder simpelthen ikke nok inde på banen, og nederlaget var et klart tilbagefald. Vi laver simpelthen basale forsvarsfejl, og vi spiller ikke godt nok, siger Danny Olsen.

AGF måtte for femte gang i streg gå fra banen uden point og uden at have scoret et mål. I dag var der muligheder for at score, men de blev alle misbrugt.

- Vi havde vores chancer for at score, og vi forsøgte at komme tilbage i kampen. Desværre brændte vi chancerne, selvom jeg egentlig synes, vi var meget godt med i kampen, lyder det fra Danny Olsen.

Netop de manglende mål skuffer AGF’s cheftræner, som ikke har nogen forklaring på, hvorfor hans hold ikke kan score.

- Det er helt vanvittigt, at vi ikke har scoret i fem kampe. Vi har brændt rigtigt mange chancer i alle kampe, og det er langt fra godkendt. Jeg ved ikke, om spillerne mangler selvtillid, men vi må blive ved med at opsøge heldet og gøre vores bedste for at score.

/ritzau/

 

Dagens Gossip